* Voorbeelden / Staaltjes zijn aan te vragen in de online winkel

ONZE PRODUCTEN

Wij laten onze hoge kwaliteit lederen tegels / panelen zelf maken, dus zonder tussenkomst van handelaren en agentschappen.  Deze missende schakels maken het juist voor u als koper interessant.  Al onze lederen wandpanelen/tegels worden met de grootste zorg behandeld. Door ons eigen ontwikkelde proces is de stijfheid van het leer optimaal. Het leer wordt computer gestuurd gesneden , zodat we een prima maat kunnen hanteren.  Onze panelen worden gemaakt van top, splitleer van ca. 2mm dikte. (1.7 - 2.2 mm)
Het verwerken, aanbrengen op een wand, van de panelen/tegels is zeker niet moeilijk.  We adviseren geen watergedragen lijm te gebruiken. U krijgt bij uw order ook handige tips om een zo mooi mogelijke wand te creëren.

 

Landelijk wonen

Stelt u zich eens voor: een grote, robuuste houten eettafel, linnen gordijnen bij de openslaande deuren en een sfeerhaard waarvan de schouw bekleed is met leer. De combinatie van al deze natuurlijke materialen zorgt voor een prachtige landelijke sfeer. De leren wandpanelen passen zo mooi in deze stijl dat ze werken als een blikvanger met klasse die de overige elementen in de ruimte niet overschreeuwt.

 

Meest verkocht leder:
Mooi Industriële look met effect in het leder.  Wordt als maar beter en mooier door gebruik, waardoor vegen etc, ontstaan.